Over ons

Specialist in turn-key product en material handling oplossingen

Amtra produceert en levert vulmachines voor vaten, IBC’s, containers, big bags, flessen en blikjes, in combinatie met een breed scala aan transport en handling systems bestemd voor een internationale klantenkring. Wij bieden turn-key oplossingen voor het vullen en de afhandeling van uw product. Ons assortiment is gebaseerd op modulaire opbouw systemen en varieert van stand-alone machines tot volledige systeem integraties voor de food, non-food en chemische industrie.

Amtra, opgericht in 1984, is een flexibele organisatie welke werkzaam is in diverse segmenten wereldwijd, met name in de voedsel en chemische industrie en gespecialiseerd in vulinstallaties, interne transportsystemen en oplossingen voor systeemintergratie.

Al onze machines zijn ontworpen en gebouwd aan de hand van het HACCP concept en in overeenstemming met de meest recente EU Machinery Directive. Amtra heeft jarenlange kennis en ervaring vergaard door het bouwen van vele high-tech en efficiënte logistieke oplossingen. Het complete logistieke ontwerp en de keuze voor het geschikte machines & materialen voorzien de klanten van de meest efficiënte en kosteneffectieve logistieke oplossing.

Ons multidisciplinaire team focust op conceptontwerp, mechanisch en elektrisch engineering en softwareontwikkeling.

De jarenlange ervaring in de industrie heeft geresulteerd in het feit dat een groot aantal complexe projecten met succes zijn voltooid. Kwaliteit en service zijn de sleutelfactoren waarmee Amtra zichzelf onderscheidt. In onze aanpak staat de klant centraal.

Hiervoor leveren wij een service welke naadloos aansluit op de specifieke wensen van de klant. Voor technische installaties zijn een lange levensduur, betrouwbare en veilige exploitatie en een minimum aan fouten en reparaties van essentieel belang.

Passend onderhoud garandeert een optimaal gebruik van de installatie, minimaliseert het risico op fouten en een lange levensduur. Onderhoud kan preventief of correctief uitgevoerd worden, afhankelijk van de nadruk en niveau van automatisering.

Amtra helpt u met het onderhoudsplan voor uw installatie om een betrouwbare werking te realiseren.

Bekijk onze bedrijfsvideo